Hank.Moody 2010.06.23. 01:32

Helló világ!

"Egy éjjel amikor megláttam Doña Queridát az ablakban kombinéban, elõször vettem észre, hogy a nõk alsó ruhája alig ér hozzá a testükhöz, mintha légpárnácskán lebegne és a selyem körbelengi, cirógatja a testet, mint az angyalok szárnyai. Akkor értettem meg, hogyan kell megérinteni egy nõt."
(Don Juan de Marco)

 
Olvasom a Virtuális társkeresés blog legutóbbi bejegyzését ill. az ahhoz érkező kommenteket (melyek száma e pillanatban már jóval 400 felett jár) és csak pislogok, mint az a bizonyos béka a miskolci kocsonyában. Van igazság abban, amit a blog szerzője állít, de mégis vitatkoznom kell vele, mert szerintem lehet másként is csinálni.
 
Lehet kreatív reglapot írni, lehet egyedi sablonlevelet kreálni (ami persze még sablon marad, mégsem a szokásos "HellóTibivagyokszimpivagy!" formulát használja), lehet kitűnni a tömegből akár saját fotó nélkül is! 
 
Több éves netes társkeresős jó és rossz tapasztalataimat fogom megosztani eme blogon, hogy egyrészt tanulj belőle s ne kövesd el ugyanazt a hibát amit én elkövettem, másrészt új inspirációt és ötleteket adjak. Előre szólok, hosszú lesz!  
 
Kezdetnek álljon itt a kedvenc reglapom, ami saját kútfőből született (több száz levelet kaptam rá, nagyobb részét úgy, hogy a Nő kezdeményezett).
 
 

Multinacionális ügyfelünk megfelelő élettapasztalattal és humorral rendelkező, utazni szerető jelöltet keres határozatlan idejű szerződéssel az alábbi pozícióba: A Másik Fél
(Referenciaszám: AMF-001)

Feladatok:
- Ügyfelünkkel való napi szoros kapcsolattartás, elégedettségének növelése
- Projektanalízisben közreműködés, input-output menedzsment 
- Erőforrások közös kihasználása
- Részvétel nemzetközi projektekben

A ideális jelölt: 
- Kreatív, együttműködő, rugalmas, jó szervező, megfelelő humorérzékkel rendelkezik
- Megbízható, felsőfokú végzettségu, angol, esetleg francia nyelvtudás előnyt jelent
- Kiváló kommunikációs és prezentációs készséggel bír
- Hasonló területen már szerzett szakmai releváns tapasztalatot (ez esetben kérjük csatolja ajánlólevelét is!)
- Magabiztos és nyitott személyiség

Ami kínálunk:
- Családias légkör
- Sikeres csapat, biztos háttér
- Folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőség

Igényelt létszám: 
- 1 fő 

Jelentkezés módja: önéletrajzát és fényképpel ellátott motivációs levelét a kiadóba várjuk a ref. (AMF-001) megnevezésével!

 

7 komment

Címkék: reglap

A bejegyzés trackback címe:

https://date.blog.hu/api/trackback/id/tr522102634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.23. 08:57:28

nekem tetszik :))) tényleg egyedi és olyan amire szívesen írnak a nők!

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.23. 08:58:23

elárulod melyik társkeresőt használod? használtad korábban? milyen benyomásaid voltak?

mi a másik oldalról támadjuk a témát, avagy a neten való ismerkedés történeteit

Hank.Moody · http://date.blog.hu/ 2010.06.23. 10:21:45

@Női Netrandisok: az NLC-n és az RV-n is megfordultam korábban. Lesz még pár sablonom, simán lehet, hogy összefutottunk valahol. Vagy valamely plagizálómmal...

*Nikus* 2010.06.23. 10:53:31

Erre én is felkaptam volna a fejem. Nagyon eredeti :)Én néha attól tartok ilyen figyelemfelkeltő szöveg esetén - teljesen elvonatkoztatva a posztírótól -, hogy valami gikszer lehet a másik félnél, amit ezzel akar kompenzálni.

zZz 2010.06.27. 16:33:40

@Hank.Moody: az a vicces ebben, hogy ezt a poént (álláshirdetésbe bújtatott társkeresés) már többször ellőtték és ahogy írod, ez egy sablon. És ennek ellenére szimpatikusnak tartják a nők, miközben fennhangon hirdetik, hogy utálják a sablonokat.

Hank.Moody · http://date.blog.hu/ 2010.06.27. 18:56:33

@zZz: Sablon és sablon között is hatalmas különbségek vannak! Nyílván ha 10 emberből 8 ezt használja, akkor már nem lesz újdonság az álláshírdetésbe bújtatott reglap...

Hank.Moody · http://date.blog.hu/ 2010.06.29. 16:35:31

@*Nikus*: Igen, lehet az a gikszere, hogy túl sok kreativitással áldott meg a Jóisten (aminek nem mindig örül)! ;)
süti beállítások módosítása