Előre a közös élményekért! 
 
1. Állatkert vagy veresegyhazi medvepark
(Patak u. 39. Veresegyház, 2112 -- http://medveotthon.hu/)
Szép időben kiváló lehetőséget nyújt mindkét állatpark egymás szórakoztatására ill. megismerésére, akár első találkozót is szervezhetsz ezekre. 
 
2. Társasjáték a szabadban
(römi, scrabble, Police 007, stb.)
Ha mindketten szerettek társasozni ill. játszani, fogd meg a kezét és cipeld ki a Margitszigetre egy pléddel, némi ásványvízzel és a szükséges játékokkal s játszatok amíg világos van. Szúnyogírtó ill. plusz pulóver legyen nálad és csak olyan játékokat válassz, amiben jó vagy, mert baziszarul jön ki, ha ronggyá ver téged a partnered. Nem kifejezetten első találkozóra való, de adott esetben akkor is bejöhet. 
 
3. Tea a szabadban 
Ha szeret kirándulni, túrázni a másik, akkor irány valamelyik közeli hegy/park/magaslat/stb, vedd magadhoz a kis camping gázpalackodat és igyatok egy teát a beszélgetés közben. 
 
Már korábban írtam róla, de ha azt hiszed, hogy a korizás csak téli program, akkor tévedsz, már réges-régen léteznek nyáron is nyitvatartó jégpályák, akár fedett, akár fedetlen formában. Nem baj, ha nem mozog otthonosan a jégen a partnered, majd Te megtanítod őt korizni. Ide is elkél egy plusz pulóver, mert a fedett pályákon nyáron sincs melegebb 15 foknál. Első randira is kiváló hely! 
 
5. Túristáskodni a saját városodban
Egy vezetett séta, vagy sétahajózás a Dunán? Az emberek 99%-ának fogalma sincs arról, hogy a városban ahol él, milyen műemlékek vagy épületek vannak, ki tervezte azokat és kik éltek benne korábban. Ha te is ide tartozol, akkor irány egy "hop on hop off" emeletes busz, vagy egy kör a Dunán. Még jobb, ha mindketten jól beszéltek valamilyen idegen nyelvet és valódi túristának adjátok ki magatokat!  
 
6. Láthatatlan kiállítás
(http://www.lathatatlan.hu/)
Ezt "látnotok" kell! 
 
7. Geocaching
Csak egy GPS kell ehhez a modern kincskereséshez. Csinálj egy régiesnek tűnő térképet a koordinátákkal, "véletlenül" pont akkor ejtsd el amikor együtt vagytok és már indulhat is a móka. Nyugi, vannak a városban is elrejtett ládák, nem szükséges ezért erdőben menni. Vigyázz, függőséget okozhat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://date.blog.hu/api/trackback/id/tr762177070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása