A filmtörténet csajozással foglalkozó népszerű és kevésbé népszerű alkotásai Amerikai Pite ill. Dawson és a haverok nélkül! 

 

Top Gun (1986 - fsz: Tom Cruise, Kelly McGillis)

Tegye fel a kezét aki gyermekkorában NEM akar Maverick lenni! Egyik kedvenc filmem volt, igaz, akkoriban az F-14-esek _sokkal_ jobban érdekeltek Kelly McGillisnél.  

Jah, aki nem ismerné: a macho pilóta (Maverick) románca felettesével (Charlie). Tom Cruise zseniálisan cserkészi be feljebbvalóját. 

 

9 és 1/2 hét (1986 - fsz: Mickey Rourke, Kim Basinger) 

Egy bróker és egy galéria asszisztensének románca sok-sok 18-as karikás jelenettel.  

Kim Basinger talán soha nem volt ennyire szexis, mint ebben a filmben, de miután kinyönyörködted magad a melleiben nézd meg mit csinál Mickey Rourke, hogy elvarázsolja partnerét. Fiatal versenyzőknek meglepő lehet, hogy a Vasember 2 rosszarcú gonosza mennyire jó pasi volt szűk huszonöt évvel ezelőtt!

Az ominózus becsukott szemes ételkóstoltatás a kulcsjelenet a hűtőszekrény közvetlen közelében, melyben az eper, a pezsgő, a köhögéscsillapító és a jalapeno paprika mellett még ezerfélé íz is szerepet kap, azt pedig gondolom nem nehéz kitalálni utána mi következett. Ha ezt megcsinálod Vele, óóóóóóriási élmény lesz Neki! ;P 

 

Don Juan deMarco (1996 - fsz: Marlon Brando, Johnny Depp) 

Egy nyugdíjazás előtt álló pszichológus (Jack) és utolsó páciensének - egy magát Don Juannak képzelő fiatal férfi - tíz napja.

Figyeld meg hogyan tekint Don Juan a Nőkre: "Mert a szemem többet lát annál, ami látható. Vannak persze, akik nem így látják a dolgokat, ez igaz. Amikor azt mondom, hogy minden szerető ragyogó szépség, ők ellenkeznek. Ennek mondjuk túl nagy az orra. Annak meg a csípője túl széles. A harmadiknak meg a melle túl kicsi. De az én szememben olyanok, amilyenek valójában... tündöklőek... ragyogóak, mutatósak, és tökéletesek, mert engem nem korlátoz a látásom. A nők azért reagálnak így rám, Don Octavio, mert megérzik, hogy én felkutatom a bennük rejlő szépséget, amíg az diadalmaskodik minden más felett... és nem tudnak ellenállni a vágynak, hogy előtárják a szépséget és elmerítsenek benne."

 

Roger Dodger (2002 - fsz: Campbell Scott)

Kevésbé ismert alkotás, Magyarországon nem is tudom adták-e, akkoriban külföldön voltam.

A film gyakorlatilag egyetlen éjszaka történetét meséli el, egy reklámszakembertől (Roger) csajozási tanácsokat kér unokaöccse (Nick), emberünk pedig nem rest szárnyai alá venni a fiatal fiút és bevezetni az éjszakai élet rejtelmeibe. 

Kevés szex, helyette rengeteg információ a Nőkkel és gondolkodásmódjukkal kapcsolatban! 

 

Így jártam anyátokkal (sorozat, 2005- )

Öt New York-i fiatal izgalmas és változatos élete immár öt évadon át, s itt most kivételesen nem a főszereplő (Ted) miatt érdemes nézni az egészet, hanem barátja, a csajozógép Barney miatt.

Egy rész, amit mindenképpen érdemes megnézni: "The Playbook" (Season 5, Episode 8).

Külön pikantériája a sorotnak, hogy a nőcsábász Barneyt alakító színész a valós életben meleg

 

Califorgia (sorozat, 2007- )

Egy író, aki egyengetni próbálja karrierjét, kapcsolatát a lányával és az exével, néha rosszkor van rossz helyen, s gyakorlatilag mindenkivel lefekszik, akivel csak akar.   

Egy rész, amit mindenképpen érdemes megnézni: "The Apartment" (Season 3, Episode 8)

 

Ui.: A fentiek természetesen  elérhetőek nálam! 

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://date.blog.hu/api/trackback/id/tr642129790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.07.05. 08:32:37

"Califorgia"
már értem honnan lettél HankMoody :))
süti beállítások módosítása