"Nevetnek rajtam, mert más vagyok, mint ők, de én is nevetek rajtuk, mert mind ugyanolyanok!"

Most már tudod nagyjából milyen levelek érkeznek egy Nő postaládájába nap-mint-nap. 

Csavarjunk ezeken a sablonleveleken egy picit és küldjük vissza nagyjából ugyanazt a formátumot némi humorral fűszerezve. 
 
Helló Zsuzsi! 
 
Fogadjunk, hogy legalább napi 5 sablonlevelet kapsz mindenféle férfiaktól, akik azt írják, hogy: "Helló, épp most váltam el a hetedik feleségemtől, van nyolc rosszcsont gyerekem, de a jó hír az, hogy végre van esélyem munkát találnom!", vagy: "Szia, Zoli vagyok, kérlek szépen nézd meg az adatlapomat és ha esetleg netán talán úgy gondolod, hogy szimpatikus vagyok neked, akkor írj vissza jóóóóóó?", esetleg: "Szia! Szimpinek tűnsz a reglapod alapján és tök jó, hogy te is szeretsz utazni máris van egy közös pontunk!" ;P 
 
Egyébként nem vagyok tökéletes, de minden testrészem tökéletesen működik, az életem teljesen rendben van, az átlagnál jóval érdekesebb és humorosabb vagyok, szóval jobban teszed, ha szeretsz nevetni.
 
Mi szerettél volna lenni 7 éves korodban? 
 
Hank
 
 
Ugyanaz, de mégis más. A legtöbb embernek kilóméterekről ordít, hogy ez ugyanolyan sablon, mint bármelyik másik amiket kapni szokott, de mégis röhög rajta (erre a levélre sem válaszol mindenki, olyan nincs is - szívás!), de egy átlagos sablonhoz képest szerintem nem rossz a bőven 80% feletti válaszarány. Ezt elküldöd egy 3 napja frissen regisztrált Nőnek az elejét úgy átírva, hogy "Fogadjunk, hogy az elmúlt 3 napban legalább napi 40 sablonlevelet..." tuti siker! 
 
Nézd meg a kérdést a levél végén! Nem én találtam ki, de zseniális beszélgetéskezdés - gyakorlatilag 100-ból 99-szer ezt használtam, mert annyira bejött. Ez valami olyan, ami megmozgatja a másik oldalon ülő fantáziáját, végre nem a tipikus "holdolgozolszeretszeutazni"-típusú kérdés szegeződik hozzá, hanem valami egészen más! 
 
Egy másik: 
 
 
Helló Zsuzsi! 
 
Egy munkamániás lányt keresek aki minden estét és hétvéget otthon tölt a TV-t bámulva, mert kedvence a Szívek szállodája, s a háta borsózik attól, hogy kimozduljon otthonról bármikor is, semmi célja nincs az életben, pocsék a humorérzéke, utál utazni, ráadásul egy vajas kenyeret nem képes egyedül megkenni, remélem még beleférsz az elképzeléseimbe! :P
 
Mi szerettél volna lenni 7 éves korodban? 
 
Hank
 
Még egy (ez egy reflektálás egy reglapra, mely úgy kezdődött, hogy: "Van egy Nő! Mit kell tudni róla?" s ez után következett egy leírás):
 
Helló Zsuzsi! 
 
Van egy Férfi! 
Mit kell tudni róla? Szereti az utolsó Túró Rudolfot a hűtőszekrény jobb alsó sarkában megbújva, a különleges mézeket (selyemfű, édesharmat, gesztenye) és egyedi teákat, a borokat, különösen a Portugeisert és az Aszút, szeret utazni, új kultúrákat megismerni (élt már hosszabb ideig külföldön) és fotózni, sétálni tenger és part határán, hol a lábat simogatják a tenger hullámai, napfelkeltét nézni, amikor a hajnal lágy, sárga fénye végigbóklászik az alvó tájon, viharban kint állni az esőben és érezni, ahogy a levegő szinte vibrál a benne lévő statikus elektromosságtól, szeret egy hullámhosszon lenni valakivel, szereti a masszázs valamennyi formáját adni is és kapni is... szeret... ÉLNI!
 
Mi szerettél volna lenni 7 éves korodban? 
 
Hank
  
Egy spec. biológusnak írt első levél: 
 
Helló Zsuzsi! 
 
 
A Hank (lat. Hankus Moodys) testtömege 96 kg. körül van, testalkata sportos, szeme és haja középbarna. 
 
Genetikailag az emlősök közé sorolható, törzsfejlődése során hamar domesztikálódott. Élőhelye a belvároshoz közel esik, munkanapokon napközben általában a munkahelyén tanyázik, de az esti órákban mozik, színházak és kiállítások területén is összefuthatunk vele.
 
Természetes ellensége gyakorlatilag nincs, abszolúte társaslény, hétvégeken pedig - ha csak teheti - valamely hegy/tó/fürdő/város felé veszi az irányt fajtársaival...
 
Mi szerettél volna lenni 7 éves korodban? 
 
Hank
 
Egy főzni szeretőnek írt első levél: 
 
Helló Zsuzsi!  
 
Végy egy átlagos testalkatú, 170 cm magas férfit. Nyújtsd meg a magasságát 15 centivel, testalkatát pedig cseréld sportosra. Adj hozzá egy csipetnyi romantikát, némi humort, rázd össze, majd öntsd nyakon a természet szeretetével, szórd meg szenvedéllyel, reszelj rá széles látókört, csepegtess bele kalandvágyat, kavard meg, végül morzsolj rá bőven kultúrából, locsold meg sok-sok kreativitással és készen is vagyunk...
 
Mi szerettél volna lenni 7 éves korodban? 
 
Hank
 
Ezeket a sablonokat a reglapra vagy fotóra utaló megjegyzésekkel ill. kérdésekkel lehet jobban személyre szabni. 

6 komment

Címkék: levél

A bejegyzés trackback címe:

https://date.blog.hu/api/trackback/id/tr582114942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.28. 09:57:20

hasonló sablonokat én is kapok állandóan :D úgy látszik ez tipik a netes társkereső pasikban :D

Hank.Moody · http://date.blog.hu/ 2010.06.28. 14:32:05

@Női Netrandisok: Valóban? Másolj be párat és megnézem mit lehet belőlük kihozni!

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.29. 13:23:08

ha bemásolnám, oda lenne az inkognitóm :D
de rendszeresen kapok verseket :P

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.29. 13:25:31

"szia, tetszel"
"szia, nagyon tetszel"
"randizni akarok"
"olyan gyönyörű vagy, hogy még álmomban sem láttam ilyet!"
ebből nem sok mindent lehet kihozni, úgy pocsék ahogy van! :)))

Hank.Moody · http://date.blog.hu/ 2010.06.29. 16:33:44

@Női Netrandisok: Saját költeményt írnak Neked? Ha igen, az már jelentős előrelépés a "szimpivagy"-hoz képest. Örülök neki!

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.30. 09:41:33

@Hank.Moody:
sajnos nem, kopizott versek ezek, mindenféle költőtől

még ha eredeti lenne...
van olyan arc, akivel már mindegyik általam használt oldalon összefutotttam, persze nem ismer fel, de mindig ugyanazt a levelet küldi el.
Némi szöveg és a vers :D
teljesen hülye
süti beállítások módosítása