"Semmilyen szél nem kedvez annak aki nem tudja melyik kikötobe tart."
(Seneca)


Netes ismerkedés.  

Tudod mi az, de még sosem próbáltad. Nem merted, cikinek tartottad, vagy egész egyszerűen eddig nem voltál rászorulva. Most azonban korlátoz a munkád, ritán jársz szórakozóhelyre, a barátok között egyre több a házasság, jönnek a gyerekek, nincs kivel kimozdulni otthonról. De az is lehet, hogy már próbáltad és nem jött be. Kiküldtél min. 100 levelet, kb. ketten válaszoltak, s később róluk is kiderült, hogy nem az eseteid.
 
Döntöttél. Kipróbálod Te is (újra) a társkeresés ezen formáját. Ott ülsz a gép előtt, a brózerban már a Randivonal, vagy a Nők Lapja Café, esetleg a Lovebox regisztrációs oldala világít. 
 
És itt álljunk meg egy pillanatra. 
 
Mielőtt továbblépsz, fel kell tenned a kérdést magadnak, hogy mit ill. kit keresel?
 
Egyéjszakás kalandra vágysz? 
 
Barátnőt keresel? 
 
Feleséget keresel? 
 
Vagy önbizalmat akarsz szerezni, hogy élőben jobban menjen az ismerkedés? 
 
Mit szeretnél? 
 
Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy melyik oldalra regisztrálsz. Tapasztalataim szerint hosszú távú kapcsolatra legnagyobb esély a Randivonalon (RV) és a Nők Lapja Cafén (NLC) kínálkozik. Ez a két oldal a "legnormálisabb", de ez persze nem jelenti azt, hogy a többin eleve esélytelen ilyen szándékkal indulni. Előbbinek (RV) ugyanaz az előnye, mint a hátránya, nevezetesen óriási a merítési lehetőség, a sokszázezer regisztrált Nő között tutira van jópár, akivel megtalálod a közös hullámhosszt! Viszont elég nagy a konkurencia, a Nők több levelet kapnak, jobban körülrajongják őket, nehezebb kitűnni a tömegből. Az NLC-n kevesebb a regisztrált tag, kevesebb a potenciális másik fél, de jóval kisebb a konkurencia. 
 
Gondolkozz rajta kit is keresel valójában! Legközelebb folytatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://date.blog.hu/api/trackback/id/tr932103807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.23. 15:15:45

RV-t már teszteltem, ahogyan a LB-t is. Nekem nem szimpatikus, hogy fizessek azért, hogy láthassam mások adatlapját.

Hank.Moody · http://date.blog.hu/ 2010.06.23. 15:59:07

@Női Netrandisok: Kőkemény üzlet lett ez is, nincs mit ezen szépíteni. Amúgy az NLC-n pl. nem kell fizetned azért, hogy mások adatlapját lásd és a mezei usernek is jár 15 free levél.
Férfiként - ha megteheti az ember - akkor
be kell fizetni legalább egy hónapra, mert pluszt jelent.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.25. 12:13:07

@Hank.Moody:
az biza, kőkemény üzlet!

regisztráltam RV-n, 15 napra elő is fizettem.
Meglátjuk, ennyi idő bőven elég lesz tapasztalat szerzéshez :)
süti beállítások módosítása