Hank.Moody 2010.06.28. 14:27

Irányelvek

Minden Nő más! Van aki öreg, gazdag pasit akar, van aki kigyúrt fiatalt, van aki intelligens és humoros középkorút, két dologban azonban mégis hasonlóak. Egy HATÁROZOTT FÉRFIRE vágynak, aki ELVARÁZSOLJA ŐKET és nem tesze-tosza, tuty-mutyi, döntésképtelen pasira. A való életben erre a mágikus trükkre számtalan lehetőséged van az öltözködéstől kezdve a gesztikuláláson, mimikán, mutogatáson, testbeszéden, kocsikulcson és még ezer tárgyon és fogalmon át, az online társkeresésben azonban csak egy reglap, néhány fotó és levelek állnak rendelkezésedre, hogy ÉRZELMEKET és VONZÓDÁST válts ki a másik félből. 
 
Viszont itt kurva sok időd van jól megrágni a mondanivalódat, órák, akár napok állnak rendelkezésedre, hogy kitalálj valami frappánsat. Ha ez így van, akkor használd ki maximálisan az időt s ne csak összecsapott leveleket ill. reglapokat írj. Ülj le, gondold át kit keresel, kreálj egyedi sablonokat és kérdezd meg a Hölgyismerőseidet, hogy illenek-e a Rád amiket írtál, illetve ők mit gondolnak irományaidról. 
 
Nézd meg legalább 20 (de inkább több) férfi adatlapját és írd össze, hogy miben hasonlítanak ill. különböznek egymástól. Próbálj meg az ő reglapjuktól eltérő, lehetőleg más stílusú, figyelemkeltő reglapot írni. Ne akarj az n+1-ik ember lenni, aki csak úgy odahány pár infót magáról és ezzel el is intézi az egészet. 
 
Felejtsd el azt a szót, hogy szimpatikus! Töröld ki a szótáradból!
 
Kerüld a levelekben és a reglapodon a következőkre utaló jeleket: önbizalomhiány, érzelmi problémák ("remélem végre te válaszolni fogsz"), korábbi kapcsolataiddal való elégedetlenséged ("remélem te nem vagy olyan hisztis, mint az exem"), problémák a Nőkkel bármilyen szinten ("a nőkben nem lehet megbízni"), unalom ("néha csak úgy szörfölgetek a neten") és kiszámíhatóság! 
 
Kerüld a levelekben az unalmas, általa már ezerszer látott kérdéseket (pl.: mivel foglalkozol? mi a hobbid?), helyette inkább kérdezz rá egészen másra, pl.:
- "Mi szerettél volna lenni 7 éves korodban?"
- "Szoktál énekelni a zuhany alatt?"
- "Csoki vagy ropi?"
- "Narancs vagy mandarin?"
- "Bubis víz vagy bubimentes, avagy 1 bubis, 5 bubis vagy 10 bubis?"
- "Naplemente vagy napfelkelte?"
- "Mennyit egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?".  
 
Találj ki neki egy érdekes és/vagy vicces becenevet a reglapja, levelei alapján és a továbbiakban minden Neki címzett levélben használd azt az általa megadott név helyett. Pl.:
- "Top Secret" (ha azt írja, hogy inkognítóban van)
- "Bajkeverő (ha állandón bajt csinál)
- "Étcsokis sósperec" (ha azt írja, hogy csokival együtt eszi a ropit)
- "Délvidéki" (ha mondjuk Pécsről jött)
És amikor majd az első telefonbeszélgetésre kerül sor, a bemutatkozásnál nem szükséges elmondanod, hogy "Helló, XZ vagyok az RV-ről, tudod, levelezünk,stb... ", elég ha csak annyit mondasz, hogy "Helló Bajkeverő", amiből AZONNAL bekattan neki ki vagy!  
 
Használj figyelemfelkeltő címsort! A "Limited edition" amit elég sokáig használtam kiváló példa erre, mert azt sugallja, hogy nem mindennapi vagyok, gyere, ismerj meg hamar, olyan férfi vagyok, akiből kevés "szaladgál" a neten és hét múlva már lehet nem leszek itt! 
 
Legyél válogatós! Aki sokar markol, keveset fog. Ha azt írod a reglapodon, hogy 18 és 40 között bármilyen nőnemű egyén jöhet, a másik fél ezt fogja gondolni: "Ennek a pasinak mindegy ki jön, saját maga sem tudja kit akar valójában".  
 
Alapfelfogás: "Tőlem nem találsz jobbat!". Van egyéniséged, vannak céljaid és elvárásaid, humoros, intelligens, kiegyensúlyozott, az életet és munkáját szerető, boldog szingli vagy, így is nagyon jó Neked, de nincs ellenedre, ha egy okos és csinos Nő csatlakozna hozzád, akivel jókat lehet együtt nevetni. 
 
És végül: soha ne add fel! A Nők imádják a céltudatos, kitartó férfiakat!

2 komment

Címkék: levél reglap

A bejegyzés trackback címe:

https://date.blog.hu/api/trackback/id/tr72116041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.29. 13:30:03

az utolsó mondattal nem értek egyet, imádnánk!
de, a pasik sokszor kényelmesek, nem szeretik a kihívásokat.
Szeretik a könnyebbik utat választani maguknak... ha valamiért tenni is kell az már nem is jó.
Fogyasztói társadalomban élünk, vannak könnyebben megszerezhető alanyok is, igaz azok annyit is érnek, nem is kapnak megbecsülést. De a többségnek ez így jó ahogyan van :)

Hank.Moody · http://date.blog.hu/ 2010.06.29. 16:30:39

@Női Netrandisok: Embere válogatja ki mennyire szereti a kihívásokat. Volt olyan Nő aki miatt kénytelen voltam háromszor, három különböző névvel, három különböző reglappal regisztrálni, mert az első kettőnél nem akadt horogra. Másfél évig voltunk együtt. Tanmese vége.
Akinek van esze, hamar rájön, hogy másképpen kell gondolkozni, mint az átlag. Nekik szól ez a blog.
süti beállítások módosítása